Werkplaats

Banden

Wij zijn trots op onze werkplaats. Onze eerste auto technici werken met de meest geavanceerde apparatuur. Daarnaast heeft ieder zijn eigen specialisatie. Naast alle Volvo standards staat preventief onderhoud hoog in het vaandel om niet voor verassingen te komen staan. Zo sturen wij u met een gerust hart de weg op.

Dit doen we voor u

Om aan uw comfort tegemoet te komen organiseren wij twee keer per jaar winter wielen wisseldagen. Dit zijn meestal een tweetal-dagen, waarbij iedereen met winterwielen op afspraak met de auto langskomt. Terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje wacht, zorgen onze monteurs voor het wisselen van uw wielen zodat u weer veilig met uw Volvo de zomer of de winter tegemoet gaat.

Wij leveren alle soorten en maten nieuwe banden tegen zeer scherpe prijzen.

Over ons

Autobedrijf Van Tilburg is al sinds 1974 gespecialiseerd in het merk Volvo. Graag maken wij u wegwijs door u op een persoonlijke en transparante manier te informeren over dit ijzersterke Zweedse automerk.

Uiteraard staat het bieden van hoogstaande kwaliteit bij ons voorop. Daarnaast onderscheiden wij ons door het verlenen van volwaardige en eerlijke service. Dit maakt ons tot een op-en-top Volvospecialist wat, en daar zijn we best trots op, inmiddels heeft geleid tot een jarenlange binding met veel van onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket op Volvo gebied. Dat wil zeggen; de nieuwste modellen, betrouwbare occasions en uiteraard het onderhoud aan uw Volvo dat volgens vastgestelde normen en eisen wordt uitgevoerd.

 

  • 0493 - 313542
  • info@autovantilburg.nl
MorgenInternet